Informacione Tehnologije u Srbiji

     Poslednjih petnaest godina, razvoj IT sektora i ekspanzija start-up kompanija širom sveta, doprineli su promeni percepcije klasičnog obrazovanja i klasičnih zanimanja. IT sektor je u stalnom usponu, broj radnih mesta svuda, pa i u Srbiji, sve je veći, a mogućnosti za napredovanje, inovativnost i usavršavanje sopstvenog znanja, veće su nego ikada pre u istoriji. Izgleda da svetska ekonomska kriza i velika finansijska i ekonomska neizvesnost, prisutna gotovo u svakom delu naše planete, ne može da utiče previše na vitalnost IT industrije, gde god se ona nalazila.

oglasi

Broj oglasa na infostud portalu

       Svesni činjenice da je neformalno obrazovanje neophodna spona između klasičnih znanja i novih potreba tržišta, „Level UP” pruža svu podršku svojim polaznicima kako bi na najbolji način stekli sva znanja neophodna za ulazak u veliki svet IT biznisa. Istovremeno, kao jedina škola ove vrste koja funkcioniše van Beograda, svesni činjenice da ekonomska situacija, nezaposlenost i preteće siromaštvo, predstavljaju opasnost i obavezu za sve nas, naša škola se trudi da stalnim popustima, promocijama i drugim pogodnostima, osposobi što veći broj građana juga Srbije za brojne profile za kojima svetsko IT tržište danas ima potrebu.

     Na našem blogu, posetioci i naši polaznici, sadašnji i budući, kao i svi naši prijatelji i saradnici koji su ranije pohađali naše kurseve, moći će da se informišu o najnovijim tendencijama i novinama iz sveta IT industrije, kao i o novinama koje dolaze iz naše škole. Bićemo otvoreni za sve sugestije i predlgoe i trudićemo se da svoj rad prilagodimo potrebama svojih polaznika, kako bismo i u narednim godinama sa uspehom nosili titulu lidera u neformalnom IT obrazovanju na jugu Srbije.

Za sve predloge i sugestije, pišite nam na  info@levelup.rs

Posted in Vesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *