Informacione Tehnologije u Srbiji

Poslednjih petnaest godina, razvoj IT sektora i ekspanzija start-up kompanija širom sveta, doprineli su promeni percepcije klasičnog obrazovanja i klasičnih zanimanja. IT sektor je u stalnom usponu, broj radnih mesta svuda, pa i u Srbiji, sve je veći, a mogućnosti za napredovanje, inovativnost i usavršavanje sopstvenog znanja, veće su nego ikada pre u istoriji. Izgleda da svetska ekonomska kriza i velika finansijska i ekonomska neizvesnost, prisutna gotovo u svakom delu naše planete, ne može da utiče previše na vitalnost IT industrije, gde god se ona nalazila.

Svesni činjenice da je neformalno obrazovanje neophodna spona između klasičnih znanja i novih potreba tržišta, „LEVEL UP” pruža svu podršku svojim polaznicima kako bi na najbolji način stekli sva znanja neophodna za ulazak u veliki svet IT biznisa. Istovremeno, kao jedina škola ove vrste koja funkcioniše van Beograda, svesni činjenice da ekonomska situacija, nezaposlenost i preteće siromaštvo, predstavljaju opasnost i obavezu za sve nas, naša škola se trudi da stalnim popustima, promocijama i drugim pogodnostima, osposobi što veći broj građana juga Srbije za brojne profile za kojima svetsko IT tržište danas ima potrebu.

Na našem blogu, posetioci i naši polaznici, sadašnji i budući, kao i svi naši prijatelji i saradnici koji su ranije pohađali naše kurseve, moći će da se informišu o najnovijim tendencijama i novinama iz sveta IT industrije, kao i o novinama koje dolaze iz naše škole. Bićemo otvoreni za sve sugestije i predlgoe i trudićemo se da svoj rad prilagodimo potrebama svojih polaznika, kako bismo i u narednim godinama sa uspehom nosili titulu lidera u neformalnom IT obrazovanju na jugu Srbije.

Za sve predloge i sugestije, pišite nam na info@levelup.rs