STRUČNA PRAKSA

Na stručne prakse se šalju polaznici samo koji su za to stekli uslov. Uslov je preko 90% dolaska na nastavu kao i najveća ocena među ostalim polaznicima na testiranju.

Stručna praksa traje od jednog do tri meseca. Trajanje prakse zavisi od partnera koji održava praksu kao i od uklapanja samog praktikanta u radnu atmosferu.

Prakse se održavaju u trenutku kada je našim partnerima potreban stručan kadar.

STRUČNA PRAKSA

Na stručne prakse se šalju polaznici samo koji su za to stekli uslov. Uslov je preko 90% dolaska na nastavu kao i najveća ocena među ostalim polaznicima na testiranju.

Stručna praksa traje od jednog do tri meseca. Trajanje prakse zavisi od partnera koji održava praksu kao i od uklapanja samog praktikanta u radnu atmosferu.

Prakse se održavaju u trenutku kada je našim partnerima potreban stručan kadar.

CANIC INTERACTIVE LLC je američka firma sa sedištem u Washingtonu, predstavništvom u Srbiji i dve ispostave (u Nišu i Novom Sadu).

Firma je zvanično registrovana aprila 2006. i broji 15 radnika. Bavimo se web dizajnom, UI/UX dizajnom, informacionom arhitekturom, izradom web sajtova, aplikacija i servisa. Opredeljeni smo ka Open Source platformama ali često razvijamo i sopstvena rešenja kako bi ispunili očekivanja klijenata. Insistiramo na izuzetnom kvalitetu koda i postojanosti izgleda među platformama, po čemu nas prepoznaju. Na listi naših klijenata nalaze se poznati brendovi: Ogilvy, MetLife, Glenmorangie, Exxon, UN, WorldBank. Stalni izazovi i različitost projekata na kojima radimo kreira dinamično radno okruženje, zahteva fleksibilnost unutar timova i nameće upotrebu poslednjih tehnologija.

HYPERCUBE je mlada kompanija osnovana 2013 godine specijalizovana za razvoj mobilnih aplikacija koja trenutno broji desetak zaposlenih.

Sa preko 50 uspešno realizovanih projekata u protekle 3 godine, možemo da se pohvalimo ekspertizom u projektovanju i razvoju aplikacija za Android, iOS i Windows Phone platformu. Aplikacije koje smo razvili, kako za nas, tako i za naše klijente, koristi preko milion korisnika na svim kontinentima. Taj rezultat postižemo oslanjanjem na native razvoj u Java, Objective C, Swift i C# programskim jezicima, kao i pružanjem backend rešenja kroz razvoj web aplikacija u PHP jeziku.Bilo da ideja dolazi od klijenta ili nas samih, punim plućima radimo na razvoju svake od njih kako bi dobili gotovo rešenje za neki od realnih problema. To je ono što nas okuplja i motiviše da radimo na sebi i jurimo u nove izazove.

BOOPROWEB je mlada domaća firma osnovana krajem 2016. godine, čiji je primarni fokus zasnovan na razvoju web sajtova i web aplikacija.

Koristimo poslednje standarde u Informacionim Tehnologijama kako bi išli u korak sa svetom. Prvo pravilo naše firme je da svaki klijent dobija profesionalnu uslugu u što kraćem vremenskom periodu. Svaki član našeg tima je ekspert u svom polju web developmenta, tako da zajedno činimo jedan dobar funkcionalni programerski mehanizam. Organizovanje i planiranje projekata i zadataka uvek držimo na najvišem nivou, kako bi u svakom trenutku imali punu kontrolu. Uspešno se prilagođavamo zadacima na kojima radimo, i otvoreni smo i spremni za realizaciju različitih inovativnih i perspektivnih projekata i ideja.

BAD SISTEMS je provajder digitalnih proizvoda, web platfoemi, softverskih rešenja i IT developmenta u Republici Srbiji.

Nastali smo u februaru 2016. godine i naš primarni cilj je razvoj softvera i web aplikacija. Mi smo mlad, agilan tim koji trenutno broji manje od 10 ljudi, i u konstantnoj smo potrazi za inovativnim solucijama za naše korisnike i klijente. Naši osnivači su Švajcarski investitori koji žele da se BAD SISTEMS gradi i postane konsalidovano održivo preduzeće.

DARKROOM STUDIO je specijalizovan u oblasti kompijuterski generisanih slika sa fokusom na arhitektonsku vizuelizaciju.

Osnovan 2011. godine pod nazivom “Architectural ID”, studio je kontinuirano radio na usavršavanju kvaliteta i poboljšanju pruženih usluga sto se vidi kroz nagrade i publikacije dobijene tokom godina. Ove godine studio dobija novo lice kako bi jasno predstavio pravac razvitka kompanije u predstojećim godinama. Pored arhitektonske vizuelizacije, koja ostaje primarna delatnost, studio ce raditi na unapređenju ostalih polja CGI-ja kao i na pružanju gotovih rešenja za 3d umetnike.

SOZAP je jedna od poznatijih Švedskih gejming kompanija sa predstavništom u Nišu.

Ova IT komapnija proizvodi igre za mobilne i tablet urđjaje. Sa ponosom pričaju o svojoj prvoj igri Armed Heist koja ima 12 miliona preuzimanja i jako je popularna kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Ovu video igru je promovisao i sam Google na svom Play storu. Ukoliko vas zanima na kojoj igri radi sada ova super ekipa developera možete ih naći u novootvorenom naučnom tehnološkom parku u Nišu.